„OVO JE MOJ ODGOVOR NA ZLOČIN…“: Stanivuković ide do kraja, novim dokazima sprema konačni udar na Dodikov režim

Novi gradonačelnik Banje Luke zaprapastio je sve kada je prvi put objavio nalaze „Revizorske grupe“ koja je otkrila nezapamćen kriminal u mandatu SNSD-ovog gradonačelnika Igora Radojičića.

  • Politika

  • 08. Mar. 2021  

  • 2

Tako smo saznali kako su lažne pjevačice zarađivale basnoslovne iznose na stranačkim dernecima, ali i dokaze o nečuvenom rasipništvu Dodikovog režima na svakom koraku, počevši od proslava u famoznoj „Akvani“.

Stanivuković očito ne misli stati na tome. Uz fotografiju na društvenim mrežama, na kojoj je gomila dokumentacije iz vremena njegovog prethodnika, novi gradonačelnik Banje Luke najavljuje nove dokaze.

Izvor: Facebook

-Da li je vaš ′′ Revizorski tim ′′ profesionalan?

- Čak je i 5-godišnjak stručan da vidi svoj zločin, što je više nego očito.

Ovo je bio moj odgovor, a danas, nešto nakon 12 sati, dajemo odgovore na mnoga pitanja, i prisustvujemo još bizarnijim i nevjerovatnijim informacijama o kriminalu i korupciji.

Spreman prijedlog gradskog budžeta i svih materijala za treću redovnu sjednicu Gradske skupštine. Nastavljamo bez pauze, a danas od 12 sati i nova reportaža ekipe „Revizorske ekipe“, najavio je Stanivuković.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...