ZLATKO DALIĆ POKUŠAO „UKRASTI“ NOVOG ZMAJA: „Neka sam odluči za koga će igrati…“

Selektor Vatrenih Zlatko Dalić govorio je za Sportske novosti o predstojećim kvalifikacijama te reprezentacije, ali se dotaknuo i nekih igrača koji do sada nisu bili na njegovom popisu.

  • Sport

  • 09. Mar. 2021  

  • 0

Od igrača koji su na pretpozivima za reprezentaciju Hrvatske, jedino na okupljanjima, dosad jedino nije bio Kristijan Lovrić iz Gorice, igrač kojeg želi Bosna i Hercegovina. Na pitanje kakvo je njegovo mišljenje o Loviću, Dalić kaže:


- Zaslužio je pažnju i respekt mene kao izborniika. Već dvije godine je među najboljim strijelcima Hrvatske lige i igra dobro. Mi smo, na njegovu žalost, na tim pozicijama vrlo kvalitetno pokriveni. To što igra on igraju i Perišić, Rebić, Oršić i Brekalo. Ima moćnu konkurenciju. Stavio sam ga na pretpoziv, a što će biti u dva tjedna do okupljanja, ne znam. Ako netko otkaže, možda ga priključim. Njegovo je pravo birati hoće li imati strpljenja čekati da dođe u hrvatsku reprezentaciju ili će ići negdje drugdje. No, činjenica je da igra na visokoj razini, da je ovog časa drugi strijelac HNL-a i zavrijedio je pozornost.

Biste li mu onda preporučili da bude strpljiv i čeka Hrvatsku ili nešto drugo?

- To je njegov izbor. On sam odlučuje gdje će i što će. Ne mogu se u to miješati. Kazao sam da na njegovom mjestu imamo bogat kadar. Na njemu je hoće li biti strpljiv ili neće, kazao je Dalić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...