PAROLA "SNAĐI SE": Na bh. internet-oglasniku traži se vakcina protiv Covida

“Tražim Covid-19 vakcinu, vjerujem da ću vakcinu prije ovdje naći nego što će mi je država obezbijediti od sadake iz regije i svijeta”, napisao je u oglasu.

  • Mini market

  • 16. Mar. 2021  16. Mar. 2021

  • 0

Na najvećem bh. internet-oglasniku OLX.ba pojavila se zanimljiva objava. Jedan korisnik ovog servisa traži vakcinu protiv Covida-19.

“Tražim Covid-19 vakcinu, vjerujem da ću vakcinu prije ovdje naći nego što će mi je država obezbijediti od sadake iz regije i svijeta”, napisao je u oglasu.

Korisnik pod pseudonimom AmmarPrint je kazao kako će plaćanje obaviti po dogovoru. Oglas je objavljen prije osam dana.

Federacija Bosne i Hercegovine i njeni nivoi vlasti do sada nisu kupili niti jednu vakcinu protiv koronavirusa. Pet hiljada doza donirali su Aleksandar Vučić i Srbija, Recep Tayyip Erdogan je obećao donaciju od 30.000, dok se čekaju dogovori nadležnih i isporuka onih koje su plaćene COVAX mehanizmu, piše N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...