SPEKTAKL U POLUFINALU TURSKOG KUPA: Hasićev Besiktas nakon dramatičnih 90 minuta u produžecima savladao Višću i društvo (VIDEO)

Pravu dramu smo vidjeli u polufinalu fudbalskog Kupa Turske. Besiktas je nakon produžetaka savladao Basaksehir sa 3:2. Regularni dio završen je rezultatom 2:2.

  • Sport

  • 16. Mar. 2021  17. Mar. 2021

  • 0

Vodio je Besiktas sa 2:0 golovima Abooubakara u 17. i Vide u 22. minuti, ali Basaksehir se vratio u meč.

Prvo je Turuc u 60. minuti smanjio na 2:1, da bi izjednačenje, ali i produžetke donio Giuliano golom u 77. minuti.

U produžecima dosta prilika, lijepih akcija, a za slavlje Besiktasa pogodio je Larin u 102. minuti.

U timu Basaksehira naš Edin Višća je bio u startnoj postavio i teren napustio u 77. minuti, dok je Ajdin Hasić u timu Besiktasa u igru ušao u 101. minuti, a ubrzo je došlo i do potpunog preokreta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...