SPEKTAKULARNI TRANSFERI: Poznata sudbina Ajdina Hasića u Bešiktašu, Manchester United odustao od Arnautovića, zvijezda Barcelone besplatno ide u Juventus...

U Engleskoj, Njemačkoj, Italiji i Španjolskoj prijelazni rok traje do 1. septembra, a svakim danom svjedočimo novim spektakularnim transferima.

  • Sport

  • 10. Avg. 2022  10. Avg. 2022

  • 0

Englezi tvrde da se United povukao iz utrke za Marka Arnautovića. Bologna je tražila previše novca za austrijskog ofenzivca i United to ne želi platiti. Navodno su Talijani tražili i više od 15 milijuna eura.

Iz Italije stižu vijesti da je Memphis Depay sve blizu Juventusa. Barcelona je otpisala nizozemskog ofenzivca, koji pokušava raskinuti ugovor. Nakon toga trebao bi se priključiti Juventusu i potpisati dvogodišnji ugovor. Zarađivat će pet milijuna eura po sezoni.

Iz Turske vijest da je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Ajdin Hasić (20) otpisan od strane trenera Bešiktaša Valeriana Ismaela.

Talentirani 20-godišnji napadač nije u planovima francuskog stručnjaka za ovu sezonu i klub pokušava da ga se riješi. U planu je transfer ili nova posudba, a spekulira se kako bi Hasić karijeru mogao nastaviti u Istanbulsporu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...