CATHERINE MIDDLETON PRIVLAČI PAŽNJU MODNIM DETALJIMA: Komad iz "Zare" u kojem se vojvotkinja rijetko kad viđa

Iako je vojvotkinja ljubiteljica zelene boje i često je nosi, obično bira tamnije nijanse. Ovog puta, s ponosom je nosila kratki zeleni sako s naglašenim naramenicama i zlatnim gumbima.

  • Žena

  • 18. Mar. 2021  18. Mar. 2021

  • 0

Catherine Middleton sa svojim suprugom princem Williamom snimila je posebnu videoporuku Irskoj povodom Dana sv. Patrika – njihovog zaštitnika – koji se slavi 17. marta svake godine, a koja je objavljena na Twitter računu Kensingtonske palače.

U čast Zelenog Otoka, kraljevski par nosio je odjevne komade u zelenoj boji. I dok je princ nosio polo majicu u zagasitoj nijansi, Catherine Middleton odlučila se za upečatljivo jarko izdanje u kojem se rijetko kad viđa.

Iako je vojvotkinja ljubiteljica zelene boje i često je nosi, obično bira tamnije nijanse. Ovog puta, s ponosom je nosila kratki zeleni sako s naglašenim naramenicama i zlatnim gumbima.

Sakoi u jarkozelenoj boji iz trgovina - 2021. - 2

"Zarin" sako prodavao se po cijeni od 60 funti, odnosno petstotinjak kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Riječ je o rasprodanom komadu iz "Zare", koji se u Velikoj Britaniji prodavao po cijeni od 60 britanskih funti.

Ispod zakopčanog sakoa s V-izrezom nazirao se samo lančić sa potpisom britanske dizajnerice nakita Danielle Draper.

Catherine Middleton voli nositi zelenu odjeću - 4Jarkozeleni sako Catherine Middleton iz "Zare" (Foto: Profimedia) 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...