KOMBINACIJA S KOJOM JE VOJVOTKINJA POGODILA METU: Catherie Middleton u preslatkoj košulji koju će mnoge žene željeti imati u svom ormaru

Nosila je i svoje stare provjerene tamnoplave salonke brenda Josie, napravljene od brušene kože, a u ovo izdanje savršeno se uklopila i tamnoplava torbica.

  • Žena

  • 14. Maj 2021  14. Maj 2021

  • 0

Povodom obilježavanja Europske sedmice mentalnog zdravlja tokom koje se podiže svijest o njegovoj važnosti u svakodnevnom životu, vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea otputovali su u engleski okrug West Midlands.

Posjetili su nekoliko organizacija i udruženja na tom području, koja u sklopu svojih programa brinu i za mentalno zdravlje štićenika, piše Zadovoljna.hr.

Prvo su došli u udruženje "The Way Youth Zone" koje svakodnevno organizira razne oblike aktivnosti i rekreacije za djecu i mlade od osam do 19 godina. Tamo su sudjelovali i na radionici tokom koje su razgovarali o tome na koji način fizička aktivnost i povezivanje s prirodom pozitivno utječu na naše mentalno stanje.

Zatim su se uputili na druženje sa štićenicima i pritom se dobro zabavili. Catherine i William opet su pokazali svoju kompetitivnu stranu prilikom igranja stonog tenisa, streljaštva, ali i sadnje cvijeća.

Vojvotkinja je za ovu priliku obukla sjajnu odjevnu kombinaciju.

Catherine MiddletonCatherine Middleton (Foto: Profimedia)

Uz svoje stare hlače brenda Jigsaw, odjenula je dva nova komada u kojima je dosad nismo viđali – preslatku košulju dizajnerice Tory Burch, ukrašenu tačkicama, i dugačak kaput brenda Catherine Walker.

Nosila je i svoje stare provjerene tamnoplave salonke brenda Josie, napravljene od brušene kože, a u ovo izdanje savršeno se uklopila i tamnoplava torbica.

Catherine MiddletonCatherine Middleton (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...