ELEGANTNO I BAJKOVITO: Princeza od Walesa osvojila sve prisutne svojom pojavom u elegantnoj bijeloj haljini (FOTO)

Njemački remake antiratnog klasika "Na zapadu ništa novo" veliki je pobjednik na dodjeli filmskih nagrada Britanske akademije (BAFTA) u nedjelju, trijumfirajući u ključnim kategorijama na ceremoniji koja se smatra pokazateljem za dodjela Oscara sljedeći mjesec.

  • Žena

  • 20. Feb. 2023  20. Feb. 2023

  • 0

Utemeljena na romanu njemačkog pisca Ericha Marije Remarquea iz 1928. o užasima Prvog svjetskog rata iz perspektive mladog njemačkog vojnika, Netflixova drama dobila je rekordnih 14 nominacija za BAFTA-u, što je čini jednim od najpriznatijih filmova koji nisu na engleskom jeziku u historiji te nagrade.

Među uzvanicima na dodjeli nagrada bili su i princ William i princeza od Walesa Catherine Middleton, koja je oduševila izdanjem na crvenom tepihu.

Princeza od Walesa, poznata po recikliranju odjeće, nosila je haljinu modne kuće Alexander McQueen u kojoj se pojavila i na dodjeli nagrada BAFTA 2019. godine.

Za jučerašnju priliku napravila je nekoliko suptilnih izmjena koje su raskošnu bijelu haljinu na jedno rame još jednom učinile sjajnim modnim odabirom.

Catherine Middleton u haljina Alexandera McQuuena 2023. i 2019. godineCatherine Middleton u haljina Alexandera McQuuena 2023. i 2019. godine (Foto: Profimedia)

U originalu ova je haljina na ramenu imala cvjetni detalj, koji je Catherine Middleton sada zamijenila mašnom napravljenom od istog materijala kao i haljina, navodi Zadovoljna.hr.

Umjesto bijele clutch torbice ovaj put je nosila crnu torbicu, koja se savršeno uklopila uz crne, baršunaste rukavice do iznad lakta.

Haljina koja podsjeća na glamur starog Hollywooda stegnuta je u struku, a donji dio širi se u lepršavu suknju A-kroja.

Catherine Middleton na dodjeli nagrada BAFTA

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...