STRAVIČNA NESREĆA S DRUGE STRANE BH. GRANICE: Četiri osobe poginule u prevrtanju teretnog vozila, policija i vatrogasci na terenu...

Nakon obavljenog uviđaja, Policijska uprava brodsko-posavska izvijestit će javnost o svemu utvrđenom.

  • Hronika

  • 22. Mar. 2021  22. Mar. 2021

  • 0

Na autocesti A-3, na sjevernoj strani Okučana, noćas se se dogodila teška saobraćajna nesreća, javlja Dnevnik.hr.

Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske dojavu o nesreći je zaprimio noćas u 3.12 sati. 

Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, gdje su potvrdili istinitost dojave te utvrdili da se prevrnulo teretno vozilo nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije. Prema prvim potvrđenim informacijama, četiri osobe su smrtno stradale, dok je više osoba povrijeđeno.

Povrijeđene osobe su zbrinute u bolnici u Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu i Pakracu.

U toku je osiguranje mjesta događaja i obavljanje uviđaja u saradnji s Općinskim državnim odvjetništvom, a kako bi se utvrdile činjenice i okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nesreća te identitet stradalih i povrijeđenih osoba koje su se, prema prvim informacijama, nalazile u tovarnom prostoru teretnog vozila.

Nakon obavljenog uviđaja, Policijska uprava brodsko-posavska izvijestit će javnost o svemu utvrđenom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...