NEĆE BITI PREKO ZOOMA: Evo kako će izgledati ovogodišnja dodjela Oscara

Svi prisutni bit će testirani, a Zoom ne dolazi u obzir, rekli su producenti.

  • Kultura

  • 22. Mar. 2021  22. Mar. 2021

  • 1

U proteklim se sedmicama nagađalo kako će uopšte izgledati dodjela Oscara, koja je zbog pandemije prolongirana za april.

I dok su neki tvrdili da bi se mnogo toga moglo odraditi i preko Zooma, u nekoj ograničenoj varijanti dodjele, kako se čini, radit će se o intimnoj ceremoniji, kojoj će prisustvovati svi nominovani. "Variety" piše da će broj gostiju i prezentera biti ograničen.

Svi prisutni bit će testirani, a Zoom ne dolazi u obzir, rekli su producenti:

- Potrudit ćemo se da svi prisutni imaju sigurnu i ugodnu večer, ali to vrijedi i za milione ljubitelja filma diljem svijeta. Uvjereni smo da bi virtuelni pristup to umanjio - javlja Hayat.ba.

Podsjećamo, za Oscara se ove godine takmiči i bh. film "Quo vadis, Aida?".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...