PUTIN ĆE SE DANAS VAKCINISATI: Kremlj ne želi da otkrije koju će vakcinu primiti ruski predsjednik

Ruski predsjednik Vladimir Putin vakcinisat će se protiv koronavirusa do kraja dana, vjerovatno u večernjim satima, a taj događaj neće biti prenošen, jer on to ne želi, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

  • Svijet

  • 23. Mar. 2021  23. Mar. 2021

  • 2

Peskov je odbio da kaže koju će tačno vakcinu Putin primiti i naglasio da je potvrđena efikasnost i sigurnost sve tri vakcine koje su registrovane u Rusiji.

- Svjesno ćemo se suzdržati od toga da kažemo koju će Putin primiti. Sve tri ruske vakcine su apsolutno sigurne. One su veoma dobre, sigurne i efikasne – rekao je portparol Kremlja.

Peskov je odbio da kaže hoće li se Putin vakcinisati na radnom mjestu ili u specijalnom centru za vakcinaciju, prenio je Sputnjik.

- Predsjednik provodi veliki dio svog radnog vremena na događajima, u razgovorima, na sastancima o vakcinaciji, proizvodnji vakcina i slično. Predsjednik čini mnogo u promovisanju vakcina. Kada je riječ o snimanju vakcinisanja, on to nikada nije podržavao, on to ne voli – rekao je Peskov, prenosi "Hayat".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...