KRAJ JEDNE VELIKE PRIČE: Edin Džeko igra posljednju sezonu u dresu Rome, klub dovodi senzacionalnu zamjenu za bh. napadača

Ekipa Rome uveliko traga za čovjekom koji će naslijediti Edina Džeku u ovom klubu.

  • Sport

  • 24. Mar. 2021  24. Mar. 2021

  • 1

Italijanski list "Corriere dello Sport" tvrdi da Edin, vjerovatno, igra svoju posljednju sezonu na Olimpicu i da bi bh. napadač mogao napustiti klub.

Njegova zamjena u dresu Rome već se nazire. Devetku "Vučice" mogao bi obući argentinski napadač Mauro Icardi, kojeg je PSG spreman pustiti na posudbu u Romu.

Isti izvor tvrdi da su Parižani spremni ustupiti 28-godišnjeg fudbalera i da će čak platiti i dio njegove plate, koja iznosi 9,5 miliona eura, pa bismo Icardija ponovo mogli gledati u Seriji A.

Icardi je od 2019. godine član PSG-a. Zabio je 27 golova u 53 nastupa, ali brojni problemi sa povredama i odlična igra Moisea Keana su ga bacili u drugi plan na Parku prinčeva.

Uveliko se govori o njegovom odlasku iz PSG-a, a vidjet ćemo hoće li na kraju zaista pojačati Romu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...