ODABRALA ELLA DVORNIK: Štikle s iglenom potpeticom od 10 centimetara...

Hrvatska influenserica odabrala je udoban model plavih traperica sa širim nogavicama i rupama na prednjem dijelu koji je sparila s majicom u neonski zelenoj boji sa zatvaračem.

  • Žena

  • 27. Mar. 2021  

  • 0

Ella Dvornik Pearce ljubiteljica je mode i modnih eksperimenata koje rado pokazuje na svojim društvenim mrežama. Podijelila je i jednu vrlo nosivu street style kombinaciju u kojem dominiraju komadi koji odbijaju izaći iz mode. 

Hrvatska influenserica odabrala je udoban model plavih traperica sa širim nogavicama i rupama na prednjem dijelu koji je sparila s majicom u neonski zelenoj boji sa zatvaračem, piše zadovoljna.hr.

Riječ je o upečatljivom odabiru koji je igrao atraktivan kontrast njezinoj jarko crvenoj kosi.

Salonke Stevea Maddena, Fashion&Friends, 1010 knSalonke Stevea Maddena, Fashion&Friends, 1010 kn(Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još uvijek volim neonski trend i jedva čekam toplije dane, napisala je Ella na svojem Instagramu, a s njom su se složile i brojne pratiteljice na ovoj društvenoj mreži.

Urbano izdanje začinila je vrtoglavim potpeticama s potpisom američkog dizajnera Stevea Maddena. Tačnije s modelom salonki Vala -S Nude koji je ukrašen s desecima metalnih šiljaka, a ima iglenu potpeticu visoku 10 centimetara.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...