ŽESTOK ODGOVOR MIJATOVIĆA: “Hajde SKAKA, izaberi TV kuću i grad gdje želiš da te ovaj ponosni unuk partizana demolira, NAPOMINJEM, JA NISAM FIN KAO MOJI DRUGOVI”

Vidiš Skaka, ovo je potpis Josipa Broza Tita na mom reveru, onog istog koji je sa narodima ove zemlje obnovio čitavu bivšu Jugoslaviju pa i to isto Sarajevo koje je nažalost doživjelo da ti budeš gradonačelnik, napisao je Vojin Mijatović.

  • Mini market

  • 27. Mar. 2021  27. Mar. 2021

  • 15

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, na svom Facebook profilu oštro je odgovorio Abdulahu Skaki nakon što je večeras gostovao u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

- Vidiš Skaka, ovo je potpis Josipa Broza Tita na mom reveru, onog istog koji je sa narodima ove zemlje obnovio čitavu bivšu Jugoslaviju pa i to isto Sarajevo koje je nažalost doživjelo da ti budeš gradonačelnik!

Večeras pljuješ komunizam, pljuješ tekovine onoga što nisi u stanju da okrečiš, pljuješ moje djedove i njihove saborce. Ni moji djedovi se nisu plašili četnika, ustaša i handžar divizije, već su ih brutalno porazili i donijeli slobodu! Pljuješ Skaka moje drugove Irfana Čengića i Dragana Stevanovića, lažeš brutalno, a kuneš se u Allaha!

NEKOLIKO RECI ABDULAHU SKAKI GRADONACELNIKU SARAJEVA I NARAVNO JAVNI POZIV!  Vidis Skaka ovo je potpis Josipa Broza...

Objavljuje Vojin MijatovicSubota, 27. ožujka 2021.

A, slušaj me Skaka sve dok ovom zemljom hodaju ljudi poput tebe, koji pljuje po komunizmu i Jelene Trivić i Milorada Dodika koji tvrde da je Draža Mihailović heroj, ja neću stati u ovoj borbi jer bez dileme nacionalizam je isti bez obzira kojoj se boji priklanja - napisao je Mijatović.

Vojin Mijatović je pozvao Skaku da se suoče na televiziji po njegovom izboru.

- Hajde Skaka, pošto si takav neimar i takav govornik izaberi i TV kuću i grad gdje želiš da te ovaj ponosni unuk partizana demolira, samo te napominjem ja nisam fin kao moji drugovi Irfan i Dragan, ja ti nisam Dino Konaković, bivši saborac iz SDA, ja sam Vojin Mijatović 100 posto Srbin i 101 posto Bosanac i isto ne podnosim nacionaliste i lažove poput tebe i tvog koalicionog prijatelja Milorada Dodika.

Hajde Skaka, nemoj bježati i sramotiti poziciju gradonačelnika mog glavnog grada Sarajeva, budi muško pa prihvati nemaš se razloga bojati unuka partizana iz Banje Luke, napisao je Mijatović u statusu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...