NAKON INCIDENTA U BANJALUČKOJ SKUPŠTINI: Zatražili snimke videonadzora, a onda se svi iznenadili

Nakon jutrošnjeg incidenta u koji su bili uključeni odbornik Ujedinjene Srpske Neven Stanić i član kabineta gradonačelnika Olga Babić, zatraženo je pregledanje snimaka videonadzora.

  • Mini market

  • 31. Mar. 2021  31. Mar. 2021

  • 1

Kako "Srpskainfo" nezvanično saznaje, utvrđeno je da pojedine kamere ne rade, a one koje rade, ne pokrivaju prostor na kojem se desio incident.

Babićeva je ranije rekla da osuđuje današnji potez odbornika Stanića.

On je, sa druge strane, rekao da se u hodu slučajno sudario s Babićevom.

Savjetnica gradonačelnika Milada Šukalo ranije je rekla da će biti pregledani snimci videonadzora te pokrenut disciplinski postupak, ali izgleda da to, prema posljednjim informacijama, neće biti moguće.

Podsjećamo, tokom petominutne pauze zasjedanja Skupštine grada Banja Luka došlo je do verbalnog sukoba gradonačelnika Draška Stanivukovića i odbornika Nevena Stanića.

Stanivuković tvrdi da je Stanić, navodno, udario člana njegovog kabineta Olgu Babić, dok Stanić tvrdi da ju je slučajno u prolazu zakačio, zbog čega je zatražen pregled snimaka videonadzora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...