BIVŠA DANCE ZVIJEZDA DEVEDESETIH ŠOKIRALA PRIZNANJEM: "Nisam se seksala godinama, prije bi mi seks trajao satima, a danas…"

Priznala je da je svojevremeno prštala od seksualne energije.

  • Estrada

  • 02. Apr. 2021  02. Apr. 2021

  • 0

- Nemam nikoga već devet godina, posvetila sam se Bogu - kaže Nikita Ivošević (51).

Dance zvijezda devedesetih nema muškarca u svom životu, jer smatra da ih je većina neozbiljna.

- Prije svega, moram naglasiti da sam majka djeteta sa posebnim potrebama. Svjesna sam da ne mogu tražiti ozbiljnog muškarca. Svi su manje-više isti. Ili pije, ili je mamin sin, ili voli loše društvo, ili nije ozbiljan. Nisam htjela mučiti ni sebe ni dijete ni dijeliti srce na pola, jer muškarci vole biti u centru pozornosti. U celibatu sam. Uvijek sam govorila da želim nekog s čistim i toplim pogledom, otvorenog srca, hrabrog duha, da zna što hoće. I da ima plave oči - kazala se Nikita za portal 24sata.hr.

Priznaje da je svojevrmeno prštala od seksualne energije.

- Kao Škorpion sam bila dosta divlja. Bila sam dominantna u seksu. Vodila sam ljubav satima. Jedan dečko bio mi je majstor tantre. Seksali smo se po 12 sati. Prakticirala sam i Kama sutru - kaže Nikita.

24sata

Foto: RTL

Sad nije vodila ljubav, kaže, devet godina. No, ističe da joj seks ne nedostaje.

- Radim na sebi, na duhovnosti. Prakticiram razne duhovne tehnike. Shvatila sam da imam višak seksualne energije jednom prilikom dok sam bila u marketu. Kako mi žene dugo volimo pregledavati proizvode, čučala sam tako desetak minuta i kad sam se digla, osjetila sam strašan proboj energije od koje mi se zavrtjelo u glavi - prisjetila se Nikita.

24sata

Foto: RTL

Danas umjesto seksa prakticira kinesku ljubavnu tehniku tao. Prema tom vjerovanju, svaki put kad je čovjek fizički seksualno aktivan, stvara veliku količinu životne energije, a kad doživi orgazam, životna energija izlazi iz čovjeka i odlazi u nepovrat.

- Višak seksualne energije koji ti se nakupi, koji te tjera na divlji seks, transformira se na više razine i nemaš seksualne želje. Doživiš kozmički orgazam, a ne onaj obični. No ni tao ne prakticiram više, to se dešava automatski, energiju transformiram u čistu ljubav. Kad mi se nakupi višak energije, transformiram je na više razine. Srce mi je otvoreno stalno, što je rijetkost. Zato se i bavim iscjeljivanjem - priznala je Nikita.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...