VRIJEDNI ČETVEROTOČKAŠI: U Gruziji pronađena kolekcija najvećih automobilskih klasika

Zanimljivo, ima tu i tunerskih poslastica, specijalnih modela, pa i kraljeva luksuza, poput Maybacha i Mercedesa S600. Također, neki od obožavalaca prepoznali su i BMW M5 (E34), u kojem je žario i palio Giorgi Tevzadze.

  • Šareni svijet

  • 02. Apr. 2021  03. Apr. 2021

  • 1

Društvenim mrežama šire se fotografije bunkera u kojem pod debelim slojem prašine leže automobilski klasici.

Nije poznato ko je vlasnik kolekcije, ali je sasvim sigurno kako se radi o jednoj od najopsežnijih kolekcija youngtimera, modernih klasika koji su obilježili zadnja desetljeća prošlog milenija.

Radi se o privatnoj kolekciji smještenoj u garažama nedaleko od Tbilisija, koja uz nebrojene klasike njemačke autoindustrije donosi automobile kao što su Lancia Delta HF Integrale, Corvette ZR1 i sl, navodi Index.hr.

Zanimljivo, ima tu u tunerskih poslastica, specijalnih modela. pa i kraljeva luksuza poput Maybacha i Mercedesa S600. Također, neki od obožavatelja prepoznali su i BMW M5 (E34) u kojem je žario i palio Giorgi Tevzadze.

Porijeklo, ali i sudbina ovog pravog automobilskog blaga su nepoznati. Teško je reći koliko će još ovi automobili biti skriveni od očiju javnosti u mraku podzemlja pod debelim slojem prašine. Sigurno je samo da će, ako se ikada pojave u prodaji, biti razgrabljeni u rekordnom roku.

WTF where is this hidden treasure? E500 Limited? 2 x M5 E39, M3 E30, AC Schnitzr M3 Silhjouette (?) etc :O More here:...

Posted by GTBOARD.com on Subota, 27. March 2021.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...