NA RADOST BROJNIH FANOVA: Snimanje nastavka serije "Friends" zakazano je za narednu sedmicu

Čini se da će se snimanje specijala, koje je u više navrata odgađano zbog pandemije koronavirusa, napokon desiti u sedmici koja započinje 5. aprila.

  • Show

  • 02. Apr. 2021  

  • 0

Nakon što je više puta odgođeno, okupljanje "Prijatelja" i snimanje nastavka serije zakazano je za narednu sedmicu, prenosi Deadline.

Čini se da će se snimanje specijala, koje je u više navrata odgađano zbog pandemije koronavirusa, napokon desiti u sedmici koja započinje 5. aprila.

Za snimanje novih epizoda ponovo će se okupiti šest glumaca iz originalne postave: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer.

Perry je prethodno rekao da je okupljanje zakazano za “početak marta” 2021. godine, iako je predstavnik HBO Max-a kazao da planovi još nisu finalizirani.

Specijal je prvi put najavljen u februaru 2020. godine, a planirano je da bude dostupan za streaming u maju, međutim, pandemija je promijenila te planove.

Ben Winston će režirati specijal, a na njemu će raditi i prvobitni kreatori serije: Kevin Bright, Marta Kauffman i David Crane, dok će Emma Conway i James Longman biti izvršni producenti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...