UDRUŽENJE "PUT PRAVDE" UPUTILO "ČESTITKU" POLICIJI RS-a: "Gdje je pravda za Davida Dragičevića?!" (VIDEO)

Iz Udruženja su poželjeli policiji da im se nikada ne ponove Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Željko Spasojević, Siniša Kostrešević i slični.

  • Društvo

  • 04. Apr. 2021  05. Apr. 2021

  • 0

"Žao nam je što se u policiji nije pojavio neko ko će reagovati na nezakonite postupke svojih kolega, kada je riječ o nestanku i pronalasku tijela Davida Dragičevića. Hoćemo da vam poželimo da vam se nikada više ne ponove Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Željko Spasojević, Siniša Kostrešević i slični", navodi se u otvorenom pismu Udruženja “Put pravde” upućenom Ministarstvu unutrašnjih poslova RS povodom Dana policije RS-a.

Udruženje građana “Put Pravde” iz Banjaluke”, koje su osnovali aktivisti grupe "Pravda za Davida" čestitalo je Dan policije pripadnicima MUP-a Srpske koji su, kako navode u saopštenju, u najtežim trenucima pokazali da je borba protiv kriminala moguća i uspješna jedino ako nije u vlastitim redovima.

"Izražavamo žaljenje zbog nemogućnosti poštenih pripadnika policije da se izbore sa koruptivnim i nezakonitim postupcima svojih kolega koji su svojim činjenjem ili nečinjenjem nanijeli nemjerljivu štetu ugledu i časti policiji Republike Srpske", saopštilo je Udruženje “Put Pravde”. 

Aktivisti "Puta Pravde" poručuju da im je žao što se u policiji nije pojavio neko ko će reagovati na nezakonite i nelegitimne postupke svojih kolega, kada je riječ o nestanku i pronalasku tijela Davida Dragičevića, kompromitovanju dokaza, nelogičnih i nejasnih izjava o samom slučaju.

"Hoćemo da vam poželimo da vam se nikada više ne ponove Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Željko Spasojević, Siniša Kostrešević i slični”, navodi se u saopštenju Udruženja “Put pravde”. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...