PRED POČETAK SUĐENJA OSVANULI TRANSPARENTI; ČLANOVI GRUPE "PRAVDA ZA DAVIDA": "Vi ste napali nas!"

S transparentima i porukom “Vi ste napali nas”, desetak članova "Pravde za Davida" okupilo se ispred Osnovnog suda u Banjoj Luci.

  • Društvo

  • 10. Maj 2021  10. Maj 2021

  • 0

S transparentima i porukom “Vi ste napali nas”, desetak članova "Pravde za Davida" okupilo se ispred Osnovnog suda u Banjoj Luci.

Jasnu poruku su poslali nadležnima pred početak suđenja petoro članova ove grupe, piše N1.

Terete se za krivično djelo napad na službeno lice prilikom obavljanja dužnosti. Ovo se odnosi na događaj od 25. decembra 2018. u Parku “Petar Kočić” prilikom lišavanja slobode jednog od pripadnika “Pravde za Davida” kada je policajac oboren na zemlju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...