TAKO SE NJEGUJE "KULT VOĐE": Srna uz vijest o smrti Tozovca objavila sliku na kojoj je s Dodikom

Od “Jeremije” se opraštaju kolege i mediji u regionu, a izuzetak nije ni Srpska novinska agencija (Srna), koja se na samo sebi svojstven način, posebnom formom novinarstva, oprostila od Tozovca.

  • Politika

  • 06. Apr. 2021  06. Apr. 2021

  • 1

Legenda srpske narodne muzike i jedan od posljednjih istinskih velikana srpske muzičke scene Predrag Živković Tozovac preminuo je u Beogradu u 86. godini. Mediiji u Srbiji prenose da je Tozovac preminuo od posljedica zaraze koronavirusom.

Od “Jeremije” se opraštaju kolege i mediji u regionu, a izuzetak nije ni Srpska novinska agencija (Srna) koja se na samo sebi svojstven način, posebnom formom novinarstva, oprostila od Tozovca.

Srna je u vijest o smrti legendarnog pjevača stavila fotografiju na kojoj Tozovca grli predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Moguće je da u Srni nemaju nijednu drugu fotografiju legende srpske muzičke scene pa su bili primorani da stave fotografiju s Dodikom.

Predrag Živković Tozovac obilježio je decenije na srpskoj muzičkoj sceni otpjevavši desetine vanvremenskih hitova. Jedan je od nekoliko srpskih autora i pjevača čije pjesme ne poznaju granice među generacijama i koje će se svakako pjevati dugo nakon njegove smrti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...