PRVA DAMA AMERIKE NA UDARU KRITIKA: "Ovo je jeftino! Bože dragi, izgleda kao..."

Nakon što se za Prvi april prerušila u stjuardesu i uspješno zeznula vlastito osoblje, pripadnike tajne službe i novinare koji su s njom putovali avionom iz Kalifornije u Washington, Jill Biden (69) našla se usred pravog "rata" na Twitteru, gdje su se njene pristalice i kritičari posvađali zbog - čarapa!

  • Svijet

  • 06. Apr. 2021  06. Apr. 2021

  • 1

Prva dama SAD-a na spomenutom letu nosila je, naime, suknju koja joj je sezala iznad koljena i čarape s uzorkom, što su mnogi opisali kao "outfit nedostojan predsjednikove supruge", a sudeći po kritikama na društvenim mrežama, čini se kako "takav mladalački imidž nije u skladu ni s Jillinim godinama".

imageJill Biden (Foto: MANDEL NGAN/POOL/AFP)

- Ovo izgleda jeftino... Kako joj nije neugodno? Definitivno je prestara za ovakav stil odijevanja! Mora da je pobrkala praznike, možda je mislila da je Noć vještica! Za dodatnih 29,99 dolara mogla je upotpuniti svoj kostim i prikladnom metlom... U svakom slučaju, u 70. se ne nose mrežaste čarape i onakve čizme! Bože dragi, pa izgleda kao Madonnina baka! - raspisali su se tviteraši.

Pojedini konzervativci također su iskoristili priliku kako bi pohvalili Jillinu prethodnicu Melaniju Trump, insistirajući da bi 50-godišnjakinja u istim čarapama izgledala puno bolje.

imageJill Biden (Foto: MANDEL NGAN/POOL/AFP)

- Melania definitivno ima noge za njih, a ne stara Jill Biden! Ovo je odvratno! Čitav stajling je potpuni nered. Minica? Sve crno? Odjeća je ružna za ženu bilo koje dobi - zaključili su kritičari.

- Ona uopće ne nosi mrežaste čarape, nego čarape s uzorkom i izgleda sjajno! Hrabro je birala garderobu i odlično joj pristaje! Prekrasna je, a vi ste ljubomorni! Ne mogu vjerovati kolika frka se digla zbog čarapa Jill Biden u 2021. godini! Konzervativci očito gube razum. Ivanka (Trump) nosi ih sve vrijeme i za nju se govori da ima stila, a po prvoj dami pljujete - negodovali su Jillini fanovi, koji su sračno stali u odbranu supruge Joea Bidena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...