NAKON AMERIČKOG, EVO IH I NA KINESKOM TRŽIŠTU: Ova automarka osvojila je nebo koordiniranim nastupom više od 3.000 dronova (VIDEO)

Tekst je objavljen na stranici "Index Auto" zagrebačkog portala Index.hr.

  • Auto

  • 07. Apr. 2021  08. Apr. 2021

  • 0

Jedina korejska prestižna marka je ujedno i jedna od najmlađih na autoglobusu, ali je već sada ostavila značajan trag. 

Nakon što je osvojila domaću publiku, uspješno je stigla i na američko tlo, a sada kreće i na trenutno najvažnije svjetsko tržište - kinesko. U pitanju je Genesis, koji je svoj kineski debi odradio na doista impresivan način. 

Izabran je početak travnja, a prva stanica prodora na golemo kinesko tržište je Šangaj. Ondje je tvrtka priredila velebni svjetlosni show. Cjelokupni nastup one starije će podsjetiti na nekadašnje sletove, no ovdje nema ljudi, pa ni političke poruke.

Posao odrađuje više od 3000 dronova koji ispisuju obrise automobila, imena tvrtki i još poneku dopadljivu grafiku.

U svakom slučaju, bilo je to predstavljanje koje nije moglo proći nezamijećeno, baš kao što i priliči toliko važnom događaju u priči o Genesisu. 

Recimo i kako će kineski debi označiti dva modela, limuzinski G80 i SUV model GV80. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...