ZORAN KESIĆ SE VRATIO SNIMANJU EMISIJE: "Bio sam na ivici, malo je falilo da odem u legendu" (VIDEO)

Voditelj Zoran Kesić se nakon dvije sedmice pauze vratio snimanju emisije “24 minuta”. Bio je odsutan zbog zdravstvenih problema.

  • Društvo

  • 10. Apr. 2021  

  • 0

Svi su zadovoljni zbog mog povratka, bio sam na ivici, malo je falilo da odem u legendu, ali ovakvi kao ja se ne razboljevaju duže od dvije nedjelje”, rekao je voditelj Zoran Kesić kroz smijeh, u kratkom video klipu koji je napravio prilikom snimanja nove epizode kultne humoristične emisije “24 minuta”.

“Mnogo se bolje osjećam. Nisam još potpuno ozdravio, ali sam potpuno operativan. U stanju sam da radim. Želja da nastavim posao i stvaranje emisije je jedan vid izlečenja. Čovek mora da ima neki smisao i nešto što ga motiviše i pokreće, a osim prije svega porodice, to je za mene naša emisija. Pokrenuo sam se, ne mogu više da budem bolesnik, moram da radim, rekao je Kesić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...