ŠTA SE OVO DOGAĐA: U bašti ugostiteljskog objekta u Sarajevu postavljena eksplozivna naprava, oglasili se iz MUP-a KS

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj će obaviti službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 12. Apr. 2021  12. Apr. 2021

  • 0

Peta policijska uprava obaviještena je sinoć u 21:20 sati da je u bašti ugostiteljskog objekta u Rustempašinoj ulici, općina Ilidža, postavljena nepoznata eksplozivna naprava.

Izlaskom na mjesto događaja potvrđeni su navodi prijave, a policijski službenici su eksplozivnu napravu deaktivirali.

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba niti materijalne štete.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj će obaviti policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Nastavlja se rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...