KRIVOKAPIĆ DEMANTUJE: "Nisam se tajno sastao sa Milom, dosta je laži!"

Predsjednik Vlade Crne Gore napisao je da "je, nakon večerašnjeg sastanka koji je održan s liderima parlamentarne većine i širenja lažnih infomacija, dužan da obavijesti javnost da se nikada nije tajno sastao sa predsjednikom države Milom Đukanovićem“.

  • Regija

  • 12. Apr. 2021  13. Apr. 2021

  • 1

Pojedini mediji objavili su da se premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić danas tajno sastao sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem. Susret se, navodno, dogodio danas tokom dana, prije nego što je Krivokapić došao na unaprijed dogovoren sastanak sa liderima parlamentarne većine. Međutim, Krivokapić je na svom Twitter nalogu to demantovao.

Naime, na pomenutoj društvenoj mreži predsjednik Vlade Crne Gore napisao je „da je nakon večerasnjeg sastanka koji je održan sa liderima parlamentarne većine i širenja lažnih infomacija dužan da obavijesti javnost da se nikada nije tajno sastao sa predsjednikom države Milom Đukanovićem“.

„Sa njim se ne sastajem zato što volim, već zbog toga što je to moja zakonska obaveza kao Premijera“, napisao je Krivokapić pa dodao:

„U vili Gorica je danas održan pripremni sastanak za sljedeću sjednicu Savjeta za odbranu i bezbjednost – zakazane za petak, 16. april 2021. u 13 h – kome su prisustvovali predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić… ministarka odbrane Olivera Injac i ja, a povodom rješavanja aktuelnih pitanja u vezi sa Ministarstvom odbrane i Vojske Crne Gore. Da, napustio sam sastanak zato što ne dozvoljavam podmetanje i neistine. Dosta je bilo širenja laži radi sticanja jeftinih političkih poena“ napisao je on na Twitteru.

Podsjetimo, glavna tema sastanka trebalo je da bude kako da se prevaziđe kriza vlasti nakon što je premijer zatražio smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...