DA SE ČOVJEK RAZBOLI, KAKVI LJUDI ODLUČUJU U IME NAS: Odbornik iz BiH se bode mikrofonom u OKO, POTOM GA NJUŠI, a onda... (VIDEO)

Potom se čelom nasloni na njega. I tako više puta.

  • Politika

  • 13. Apr. 2021  14. Apr. 2021

  • 3

Sve čovjek misli, više ga predstavnici naše vlasti ne mogu ničim iznenaditi, ali, ne lezi vraže...svakog dana dokazuju kako su talentirani za neke od najbizarnijih stvari koje se bilježe u historiji politologije.

Naime, na Twitteru je objavljen snimak kako se jedan od naših političara, Slobodan Stanarević, čovjek koji zastupa građane ispred Demosa, usred sjednice održane navodno u martu ove godine igra - s mikrofonom...

I tako Stanarević, dok mu kolega Dragan Milanović (PDP) govori, nalazi zanimaciju u diranju sebe s mikrofonom.

Pa tako možemo vidjeti kako ga prvo namješta da mu je bliže.

Potom se čelom nasloni na njega. I tako više puta.

A onda počinje da se bode mikrofonom u oči i, zatim, ga malo i ponjuši.

Pa opet masira čelo. Pa ga opet malo njuši. Pa opet masira.

Slobodan Stanarević je  jedan u plejadi mnogih koji odlučuju o našem sutra.

Pogledajte snimak:

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...