KONAČNI OBRAČUN: Šta je plan Milorada Dodika, san Dragana Čovića i cilj Bakira Izetbegovića?

Nema izmjena Izbornog zakona bez ograničenih izmjena Ustava.

  • Mini market

  • 14. Apr. 2021  14. Apr. 2021

  • 3

Jasna je to poruka američke administracije. Evropa, ta stara dama, kao da je zbog godina malo posenilila. Jedno govori, a drugo radi. Ispod radara bh. javnosti navigira prema određenim političkim snagama u BiH. U našoj zemlji Izborni zakon godinama je elementarna politička nepogoda. Obračun je počeo, razni modeli su na stolu, a planova je cijela abeceda. Realnost i zablude Izbornog zakona do konačnog političkog obračuna.

Na djelu je političko-psihološki rat Vlade Kantona Sarajevo i KCUS-a. Izborni zakon za konačni politički obračun. Šta je plan Dodika, san Čovića i cilj Izetbegovića? Nermin Nikšić odgovara: je li zbog CUM-a žrtvovan Bogićević? Ko vlada "trojkom" u Sarajevu? Okružno javno tužilaštvo Doboj istražuje, a Republika Srpska optužuje NATO za ratne zločine.

Priču političkog magazina "Mreža" možete pogledati OVDJE.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...