UDRUŽENIM SNAGAMA PROTIV DODIKA: Mirko Šarović najavio sastanak opozicionih stranaka RS-a i zajednički izlazak na izbore

Šarović je naveo da će tema razgovora biti koncept i platforma na kojoj treba da nastupi opozicija. Istaknuo je da je još previše rano za razgovor o pojedinačnim kandidaturama.

  • Politika

  • 16. Apr. 2021  17. Apr. 2021

  • 1

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović najavio je da će u srijedu na Jahorini biti održan sastanak opozicionih parlamentarnih stranka iz Republike Srpske na kojem će se razgovarati o pripremama opozicije za predstojeće opće izbore.

Šarović je naveo da će tema razgovora biti koncept i platforma na kojoj treba da nastupi opozicija. Istaknuo je da je još uvijek previše rano za razgovor o pojedinačnim kandidaturama.

Također je najavio da će u skorije vrijeme biti održan sastanak i s neparlamentarnim strankama u Srpskoj koje žele da budu dio opozicionog bloka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...