VESNA PUSIĆ ŠOKIRANA DA NEŠTO TAKO POSTOJI: "Ko god je napisao 'non-paper', već je posadio 'đavolje sjeme'"

Bivša ministrica vanjskih i europskih poslova Hrvatske Vesna Pusić kazala je da se ne zna ko je napisao ili poslao "non-paper", ali da on postoji i da predstavlja veliku prijetnju.

  • Mini market

  • 17. Apr. 2021  17. Apr. 2021

  • 2

- Navodni non-paper o prekrajanju granica na Zapadnom Balkanu je vrlo opasan i treba poslati jasnu poruku da takve ideje niko neće podržavati - rečeno je danas na online konferenciji u organizaciji Liberalne mreže jugoistočne Europe (LIBSEEN).

Bivša ministrica vanjskih i europskih poslova Hrvatske Vesna Pusić kazala je da se ne zna ko je napisao ili poslao "non-paper", ali da on postoji i da predstavlja veliku prijetnju, piše Fena.

- Ko god ga je napisao, već je postigao svoj cilj, a to je da posadi 'đavolje sjeme' - ocijenila je Pusić te poručila da je šokirana da nešto tako postoji i da putuje diplomatskom poštom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...