HAOS NA ULICAMA USRED BIJELA DANA: Policija hvatala muškarca s noževima, scena zaprepastila građane (VIDEO)

Doveden je u službene policijske prostorije te odveden na pregled liječniku nakon čega je pušten iz bolnice.

  • Hronika

  • 18. Apr. 2021  

  • 0

U subotu oko 15:48 splitska policija zaprimila je dojavu kako ulicom hoda muškarac koji u ruci nosi nož, nakon čega je ušao u prodavnicu i uzeo drugi nož, te izašao na ulicu, piše Slobodna Dalmacija.

Na teren je odmah upućeno nekoliko policijskih ophodnji kako bi pronašli muškarca. Pronađen je nakon dvadesetak minuta.

- Upućena mu je zapovijed da se zaustavi i baci noževe, odbio je zapovijed policijskih službenika, radi čega su na njim uporabljena sredstva prisile (sprej, tjelesna snaga i sredstva za vezivanje)- kazali su iz splitske policije. 

Doveden je u službene policijske prostorije te odveden na pregled liječniku nakon čega je pušten iz bolnice. U ovom trenutku nad njim je u toku kriminalističko istraživanje, napominju iz policije te dodaju da u ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

    

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...