UGLEDNI FRANCUSKI LIST OBJAVIO VIDEO: Evo šta se krije iza fotografije na kojoj Pjanić grli Messija

Barcelona je preksinoć u finalu Kupa kralja "potopila" Athletic Bilbao sa 4:0.

  • Sport

  • 19. Apr. 2021  19. Apr. 2021

  • 0

Barcelona je uspjela da dođe do pobjede i prvog trofeja u ovoj sezoni, a junak utakmice bio je Lionel Messi koji je odigrao fantastičnu utakmicu i uspio da postigne dva gola.

Messi je nakon utakmice podigao pehar i na njemu se moglo vidjeti da je izuzetno sretan što je konačno uspio da dođe do novog trofeja.

Navijači Barcelone vjeruju da je Messi ponovo vratio vjeru u ovaj klub i da su sada dosta veće šanse da će na kraju ove sezone produžiti ugovor i ostati u Barceloni do kraja karijere.

Kakav status Messi ima u Barceloni, najbolje se vidjelo nakon sinoćnje utakmice dok su se fudbaleri katalonskog kluba fotografisali s osvojenim peharom Kupa kralja.

Kada je Messi stigao da pozira pored trofeja, to su iskoristili mnogi igrači Barcelone. Skoro svaki od njih htio je da se fotografiše sa Messijem i ima fotografiju za pamćenje.

Messi se nasmijao kada je vidio da se njegovi saigrači samo smjenjuju pored trofeja i ne daju mu da ide dok se ne fotografiše s njim. Navijači su nakon utakmice u šali poručili da je Messi zbog ovoga zaslužio još jednu platu.

Svoju priliku da se fotografiše iskoristio je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, koji, nažalost, nije igrao u finalu Kupa kraja, a trener Koeman ga pred utakmicu čak nije uvrstio ni u roster ekipe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...