SEVERINA DANAS SLAVI 49. ROĐENDAN: Pogledajte njene stare fotografije (FOTO)

Severina Kojić danas slavi 49. rođendan.

  • Estrada

  • 21. Apr. 2021  22. Apr. 2021

  • 0

Pjevačica je rođena 21. aprila 1972. godine u Splitu, a njezina estradna karijera počela je krajem osamdesetih. U tridesetogodišnjoj karijeri pjevačica je izdala 12 studijskih albuma, a bila je iznimno uspješna i u stvaranju glazbe za sebe i kolege s estrade.

Kao glumica pojavila se u četiri filma, a njezine kazališne uloge u Karolini Riječkoj i Glembajevima bile su medijski skandali jer se dio kazališne ekipe, kao i dio javnosti, zgrozio nad činjenicom da će Severina igrati glavnu ulogu u predstavi u ozbiljnom kazalištu kakav je riječki HNK.

Sol na ranu protivnicima Severine u kazalištu dao je i skandal s porno filmom koji se pojavio godinu dana prije.

Severina je posljednjih 30 godina na naslovnicama bila i zbog svog privatnog života. Iako je službeno još uvijek u braku s Igorom Kojićem, par ne živi zajedno posljednjih godinu dana. Sina Aleksandra rodila je 2012. godine dok je bila u vezi s Milanom Popovićem, zbog kojeg je ostavila dugogodišnjeg partnera Slavka Šainovića.

Prije Slavka bila je zaručena za Srećka Vargeka i Matu Čuljka, a neko vrijeme je bila u vezi s hercegovačkim poduzetnikom Milanom Lučićem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...