NAJVEĆA ZASTAVA CRNE GORE PRAVI SE U BiH: Cijena 16.000 eura, a posao dobila...

...firma "Laser".

  • Šareni svijet

  • 22. Apr. 2021  22. Apr. 2021

  • 0

Najveća crnogorska zastava na svijetu - površine od 5.000 metara kvadratnih, bit će razvijena povodom proslave Dana neovisnosti 21. maja, a izradit će je firma iz Bosne i Hercegovine.

Dimenzije zastave su impresivne - 100 x 50 metara, a njena težina bit će 700 kilograma, pišu crnogorski mediji.

Pokretač inicijative Igor Damjanović kazao je kako je rok za isporuku najveće crnogorske zastave na svijetu 15. maja te da će zastava biti razvijena na proslavi Dana neovisnosti, ali da će “obići” i ostale crnogorske gradove.

Cijena zastave je 16.000 eura.

“U Crnoj Gori ne postoji firma koja bi nam izradila zastavu dimenzija 100 x 50 metara, a naročito po nižoj cijeni od one koju nam je ponudila firma 'Laser' iz Bosne i Hercegovine, a ista je 16.000 eura”, kazao je Damjanović.

(SB/Tuzlanski.ba)  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...