MEKTIĆ URNISAO DODIKA: "Još jednom je obmanuo, prevario i pljunuo na čitav srpski narod..."

"...lažući da program reformi ne znači ulazak u NATO", izjavio je Dragan Mektić.

  • Mini market

  • 23. Apr. 2021  23. Apr. 2021

  • 2

“Najstrašnije u svemu tome je što je Dodik još jednom obmanuo, prevario i pljunuo na čitav srpski narod lažući da program reformi ne znači ulazak u NATO, već samo saradnju s NATO, a sada je saopšteno da je ovo definitivno BIH skoro pa na svom konačnom, završnom putu ulaska u NATO."

Ovo je izjavio Dragan Mektić poslanik SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, dodajući da je žalosno što je to uradio bez institucija Republike Spske i bez pitanja srpskog naroda.

"To znači i da je doveo čitav srpski narod u poziciju da budu prevareni i samim jasno i definitivno se vidi da radi komada vlasti i učešća u vlasti u Sarajevu uveo je srpski narod u NATO”, istakao je Mektić, komentarišući izjavu Željka Komšića da je BiH slanjem Programa reformi zapravo poslala ANP i da se nalazi u MAP-u.

(BN)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...