SVE RASPOLOŽIVE SNAGE NA TERENU: Nastavlja se potraga za četverogodišnjim djetetom (FOTO)

Jučer u prijepodnevnim satima iz automobila potopljenog u Neretvi pripadnici gorskih službi spašavanja (ronioci ISS-a Mostar i spasioci HGSS-a Mostar) izvukli su tijelo muškarca.

  • Hronika

  • 28. Apr. 2021  28. Apr. 2021

  • 0

Potraga koja je jučer, nakon poziva Ministarstva unutrašnjih poslova HNK, pokrenuta za nestalim četverogodišnjim djetetom za koje se sumnja kako se nalazilo u potopljenom automobilu, prekinuta je sinoć oko 20 sati i bit će nastavljena danas.

Više od 75 pripadnika gorskih službi spašavanja iz Mostara (GSS Mostar, HGSS Mostar), Jablanice, Čitluka, Čapljine, Širokog Brijega, Posušja, Gruda i Ljubuškog pretražilo je jučer obale rijeke Neretve od Mostara do Čapljine tragajući za nestalim djetetom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...