PRED POČETAK TURISTIČKE SEZONE VLADA CRNE GORE OBJAVILA KOME JE DOZVOLJEN ULAZAK U DRŽAVU: Evo da li će građani BiH moći na crnogorsko more bez testa na koronu…

Među zemljama od kojih se ne zahtijeva provjera, našle su se i države Istočnog bloka – Rusija, Bjelorusija i Ukrajina.

  • Regija

  • 28. Apr. 2021  28. Apr. 2021

  • 0

Ususret ljetnoj turističkoj sezoni, Vlada Crne Gore objavila je listu zemalja čijim je građanima dozvoljen ulazak u državu bez negativnog PCR testa na Covid-19.

Ulazak bez prethodno obavljenog testiranja dozvoljen je turistima zemalja Zapadnog Balkana i država Istočnog bloka. Turistima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Kosova i Albanije dozvoljen je ulazak u Crnu Goru bez obavljenog testa i bez potvrde o izvršenoj imunizaciji.

Među zemljama od kojih se ne zahtijeva provjera, našle su se i države Istočnog bloka – Rusija, Bjelorusija i Ukrajina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...