"PA, JE**M MU...": Zinedine Zidane se nije mogao suzdržati, Realova konferencija za medije počela je psovkom...

Nakon 2:0 pobjede protiv Osasune u 34. kolu španskog prvenstva oglasio se Zinedine Zidane.

  • Sport

  • 02. Maj 2021  

  • 0

Press konferencija trenera Reala iz Madrida započela je praskom. Naime, na startu je odmah francuski stručnjak upitan o ozljedi Rafaela Varanea (zamijenjen na poluvremenu) i uzvratu protiv Chelseaja u Ligi prvaka, što mu se nikako nije svidjelo.

"Pa je**mu, hajmo pričati o utakmici s Osasunom, može? Jako sam sretan zbog pobjede i tri boda, jako sam sretan zbog igrača. S Varaneom se nadam da je manja ozljeda. Razgovarao sam s njim i rekao je da nije ništa strašno, pa se nadam da je to slučaj", rekao je Zidane.

Onda je nastavio o utakmici s Osasunom u kojoj je Real zabio kasne golove preko Militaa (76') i Casemira (80').

"U prvom poluvremenu imali smo četiri ili pet prilika za gol i nismo zabili, što zna biti frustrirajuće za igrače. Na poluvremenu smo rekli da će gol doći, a sa strpljenjem i dobrom igrom je došao. Jako sam sretan jer smo s ova tri boda u utrci za naslov i borit ćemo se do kraja. Ne mogu reći da ćemo osvojiti naslov, ali mogu reći da ćemo napraviti sve da to napravimo", dodao je Zidane, čija momčad na ljestvici zaostaje dva boda za liderom Atleticom četiri kola prije kraja sezone.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...