KONAČNO JE GOTOVO: Edin Višća ima novi klub, nakon deset godina napušta Istanbul i potpisuje za...

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Višća u ljeto će napustiti Basaksehir nakon više od deset godina, tvrdi Levent Umit Erol.

  • Sport

  • 03. Maj 2021  03. Maj 2021

  • 0

- Trabzonspor je postigao dogovor s bosanskohercegovačkim ofanzivcem Edinom Višćom, koji nastupa za Basaksehir - tvrdi Erol.

Erol je nekadašnji fudbaler koji dešavanja iz turskog fudbala prenosi na Twitteru, ali nije novinar i njegova riječ u Turskoj ima težinu pa je vrlo skoro očekivati i službenu potvrdu ovog transfera.

Višća je ove sezone odigrao 30 utakmica za Basaksehir, postigao je šest golova uz deset asistencija, a ugovor s turskim klubom mu traje do ljeta 2025. godine.

Inače, predsjednik Trabzonspora Ahmet Ağaoğlu najavio je dolazak četiri ili pet pojačanja u ljeto te da je dogovor postignut sa dvojicom od njih.

- Dovest ćemo četiri ili pet igrača u ljeto, dogovor je postignut sa dvojicom, a uskoro ćemo se dogovoriti sa još jednim - tvrdi Agaoglu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...