ŠTA IM BI?: Bill i Melinda Gates se razvode nakon 27 godina braka

“Nakon mnogo razmišljanja i rada na našoj vezi, donijeli smo odluku da okončamo naš brak”, napisano je u već viralnoj objavi na Twitteru.

  • Show

  • 03. Maj 2021  04. Maj 2021

  • 1

Osnivač Microsofta i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, Bill Gates objavom na Twitteru najavio je da se razvodi od svoje supruge Melinde, nakon 27 godina braka.

“Nakon mnogo razmišljanja i rada na našoj vezi, donijeli smo odluku da okončamo naš brak”, napisano je u već viralnoj objavi na Twitteru.

"U okviru 27 godina, podigli smo troje djece i izgradili fondaciju koja na nivou cijelog svijeta radi da omogući ljudima zdrave, produktivne živote. Nastavljamo dijeliti uvjerenje u tu misiju i nastavit ćemo raditi zajedno u fondaciji, ali više ne možemo rasti kao par u novoj fazi našeg života. Molimo za prostor i privatnost za našu porodicu dok započinjemo ovaj novi život" – saopštili su u potpisu Melinda i Bill Gates.

Gates je prošle godine odstupio iz Microsoftovog odbora nakon što je započela pandemija koronavirusa, a kako je najavio nastavit će raditi u fondaciji koju je pokrenuo sa suprugom 2000. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...