LOŠE VIJESTI IZ SARAJEVSKE OPĆE BOLNICE: U Covid-odjelu hospitalizirano 66 pacijenata, preminulo...

Na Long Covid bolničkom liječenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi ukupno je 21 pacijent .

  • Vijesti

  • 04. Maj 2021  04. Maj 2021

  • 0

U protekla 24 sata, u Covid-odjel Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš" na hospitalizaciju su primljena dva pacijenta, a dva su otpuštena kući.

Jutrošnji broj hospitaliziranih iznosi 66 pacijenata, od kojih je pet na intenzivnoj njezi, deset je na postintenzivnoj, a dva pacijenta su na high flow/brzom protoku kisika.

Na Long Covid bolničkom liječenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi ukupno je 21 pacijent.

Nažalost, prethodnog dana su bila dva smrtna ishoda od posljedica koronavirusa.

U Općoj bolnici tokom jučerašnjeg dana je bilo ukupno 856 pregleda i 3.747 pruženih usluga te je urađeno devet operacija, a u protekla dva dana na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo rođeno je devet beba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...