NOVE MODNE IGRE LEJLE FILIPOVIĆ: Lepršave haljine i suknje zamijenila udobnim trenirkama i tenisicama (FOTO)

"Rekla sam da ću spaliti sve trenirke kad ovo ludilo prođe i neću kupiti niti jednu novu. I onda sam se predomislila, a razlog vidite...", napisala je Lejla uz svoju fotografiju u sportskoj trenirci hrvatskog brenda Cataleya.

  • Žena

  • 06. Maj 2021  06. Maj 2021

  • 0

Lejla Filipović uživa u modnim igrama i privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama bez obzira na to gdje se nalazi i što radi.

Na svom Instagramu Lejla Filipović rado dijeli vlastite street style kombinacije koje su u posljednjih godinu dana upotpunjene sportskim komadima, kako i priliči situaciji u zemlji.

Baš poput mnogih drugih dama u Hrvatskoj i svijetu, i Lejla je lepršave haljine i suknje zamijenila udobnim trenirkama i tenisicama. No, umjesto predimenzioniranih komada, bivša misica prednost je dala skinny modelima.

"Rekla sam da ću spaliti sve trenirke kad ovo ludilo prođe i neću kupiti niti jednu novu. I onda sam se predomislila, a razlog vidite...", napisala je Lejla uz svoju fotografiju u sportskoj trenirci hrvatskog brenda Cataleya.

Tačnije, odabrala je komplet u nježnoj boji bijele kafe, sastavljen od uske trenirke koja ocrtava noge i i kratkog pripijenog gornjeg dijela sa zatvaračem i kapuljačom, piše Zadovoljna.hr.

Trenirku je sparila s chunky modelom tenisica, a cijelom izdanju dodala je dašak sportske elegancije kombinirajući ih s kariranim sakoom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...