CURE NOVE PIKANTERIJE NAJSKUPLJEG RAZVODA NA SVIJETU: Ko je fatalna žena bez koje Bill Gates nije mogao zamisliti godišnji odmor?

Sa četiri spavaće sobe i dvije kupaonice te privatnim pristupom plaži, njezina kuća uistinu zaslužuje te epitete, a Billu Gatesu i vlasnici služila je za međusobno povezivanje i učvršćivanje prijateljskog odnosa nakon što su se kao ljubavnici - rastali.

  • Show

  • 07. Maj 2021  07. Maj 2021

  • 1

Nakon što je početkom sedmice objavljena vijest o propasti braka američkog milijardera Billa Gatesa (65) i njegove supruge Melinde Gates (56), s kojom je u vezi proveo u 34 godine i odgojio troje djece, procurili su sočni detalji o neobičnim navikama jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, čije se bogatstvo procjenjuje na više od 130 milijardi dolara. Ime američke poduzetnice i investitorice Ann Winblad (70) prvi je u svom tekstu o meteorskom uspjehu kompanije informatičkog genija spomenuo legendarni novinar Walter Isaacson u svom analitičkom članku o Billu Gatesu, objavljenom 1997. u magazinu "Time".

Uz ostalo spomenuo je zanimljiv podatak o njegovoj bivšoj djevojci, poduzetnici i investitorici Ann Winblad, s kojom mu brak nije bio suđen, ali je sa svojom srodnom dušom - čak i nakon vjenčanja sa suprugom Melindom - redovno svakog proljeća nastavio provoditi zajednički odmor u njezinoj kući u Outer Banksu u Sjevernoj Karolini na Istočnoj obali Sjedinjenih Država. "Svakog proljeća, baš kao što to čine više od deceniju, Gates provodi produženi vikend s Winblad u njezinoj kućici na plaži, gdje uživaju u vožnji Buggyjima po pijesku, puštaju zmajeve, šetaju plažom i razgovaraju.'

Iz vlasničkog lista jasno je da je kuća još u Winbladinom vlasništvu, a od 2016. iznajmljuje se turistima - "ljubiteljima kraljevskog odmora na plaži", kako je navedeno u oglasu. S četiri spavaće sobe i dvije kupaonice te privatnim pristupom plaži njezina kuća uistinu zaslužuje te epitete, a Billu Gatesu i vlasnici služila je za međusobno povezivanje i učvršćivanje prijateljskog odnosa nakon što su se kao ljubavnici - rastali.

Bill Gates i Ann Winblad upoznali su se 1984. na računalnoj konferenciji Ben Rosen-Esther Dyson i među njima se rodila ljubav na prvi pogled. Premda u početku nisu živjeli zajedno dogovarali su virtualne sastanke: primjerice, u kinu su u isto vrijeme gledali isti film u različitim gradovima i nakon toga telefonski razgovarali o njemu. Osim toga na putovanja su nosili iste knjige o biotehnologiji ili molekularnoj biologiji zadavši si rok u kojem ih moraju pročitati da pročitano mogu zajednički prokomentirati.

Osim toga nije tajna da je Bill Gates - nakon što je napravio tablicu sa svim plusevima i minusima vjenčanja s Melindom Gates - upravo od Ann Winblad zatražio mišljenje o svojoj budućoj supruzi. Njezin pozitivan stav o Melindi, koju je etiketirala kao intelektualno stamenu ženu, bio joj je jedan od najvećih pluseva da je Bill zaprosi.

Ako je blagoslov bivše tražio uoči vjenčanja, oko rastave od Melinde se Ann Winblad sigurno ništa nije pitalo. Ona posljednjih godina živi u braku s Alexom Klineom, privatnim istražiteljem koji iz prethodnog braka ima dvoje odrasle djece, a široj javnosti je najpoznatiji kao mlađi brat proslavljenog američkog glumca Kevina Klinea.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...