JEDINSTVENA JESSICA ALBA PORUČILA ŽENAMA DA NEMAJU RAZLOGA ZA BRIGU: Kombinacija koja dokazuje da se ne trebamo opterećivati peglanjem (FOTO)

Glumica i poduzetnica Jessica Alba zbog poslovnih obveza provela je dva dana u New Yorku sa svojom porodicom. Dionice njezine kompanije "Honest" prvi put su puštene u prodaju, a Jessica je tim povodom sudjelovala na ceremoniji otvaranja trgovine dionicama na berzi Nasdaq.

  • Žena

  • 07. Maj 2021  07. Maj 2021

  • 0

Zahvaljujući ovom poslovnom potezu, tržišna vrijednost kompanije narasla je na 2,68 milijardi dolara, a vrijednost njezinog udjela sada iznosi 130 miliona dolara.

Jessica Alba u New YorkuJessica Alba u New Yorku nakon intervjua (Foto: Profimedia)

Drugi dan posjete New Yorku dala je niz intervjua te otišla na snimanje emisije "The Tonight Show" voditelja Jimmyja Fallona. Te aktivnosti odradila je u elegantnim odjevnim kombinacijama, a onda je dan završila u potpuno drugačijem izdanju, piše Zadovoljna.hr.

Jessica Alba uoči snimanja emisije Jimmyja FallonaJessica Alba uoči snimanja emisije Jimmyja Fallona (Foto: Profimedia)

Za let iz New Yorka u Los Angeles odabrala je vrlo udoban dvodijelni komplet u bež boji, napravljen od pamuka i lana. Ljubiteljice lana sigurno dobro znaju da je jedina mana ovog materijala to što se jako gužva.

Jessica Alba na aerodromuJessica Alba na aerodromu (Foto: Profimedia)

Koliko god ga mi peglali, pojava nabora na odjeći napravljenoj od lana jednostavno je neizbježna, pogotovo ako dugo sjedimo. Upravo je to razlog zašto su mnoge dame već i odustale od peglanja lanenih komada.

Pravila bontona kažu da je u važnim ili svečanim prilikama neprimjereno doći u zgužvanim komadima, ali zato u ležernim situacijama, jednostavno, možemo zaboraviti na peglu i ne opterećivati se sitnicama poput nabora na odjeći.

Jessica Alba u udobnom kompletu od lana i pamukaJessica Alba u udobnom kompletu od lana i pamuka (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...