BRUTALNI POKOLJ NA ROĐENDANSKOJ ZABAVI: Naoružani muškarac ubio šestero ljudi pa izvršio samoubistvo

Naoružani muškarac upao je na rođendansku zabavu u američkom Colorado Springsu i počeo da puca, pri čemu je ubio šest osoba, među kojima i svoju djevojku, prije nego što je izvršio samoubistvo, objavila je u nedjelju policija.

  • Hronika

  • 10. Maj 2021  10. Maj 2021

  • 0

Zvaničnici su rekli da je ubica poštedio djecu koja su se nalazila u jednoj kamp-kućici. Motiv napadača zasad nije poznat.

„Kao šefu policije, kao suprugu, kao ocu, kao djedu, kao članu ove zajednice, srce mi se slama zbog ovih porodica koje su izgubile one koje vole i djece koja su izgubila svoje roditelje“, rekao je šef lokalne policije Wince Niski.

Policija je na nekoliko sati odgodila objavljivanje pojedinosti o napadu i žrtvama kako bi dostojno obavijestila članove porodica ubijenih i kako bi im obezbijedila psihološku pomoć, navodi se u policijskoj izjavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...