OŽALOŠĆENI OTAC DŽENANA MEMIĆA IMA PORUKU ZA ALISU MUTAP: "Uskoro i ti ideš. Sad spavaj u tenama ili u japankama!"

“Alisa Mutap, saučesnik u ubistvu mog Dženana, sada tuži mene za klevetu. Alisa je saučesnik, ona će uskoro odgovarati, glumila je amneziju. Amnezije nema, nije je ni imala. Vidimo da je tata u zatvoru, a što bi bio tata, a Alisa bila rame uz rame s Dženanom”, kaže Memić.

  • Društvo

  • 11. Maj 2021  11. Maj 2021

  • 0

U Općinskom sudu u Sarajevu danas će se u 12 sati održati pripremno ročište po tužbi Alise Mutap, koja je Muriza Memića, oca ubijenog mladića Dženana, tužila za klevetu.

Mutap je u tužbi kao odštetni zahtjev navela da na ime nematerijalne štete potražuje 3.000 KM. Ona, naime, smatra da ju je Memić u svojim medijskim istupima oklevetao.

Source.ba pozvao je Muriza Memića kako bi prokomentarisao ročište te kako bi rekao zbog čega ga to Alisa Mutap tuži.

“Alisa Mutap, saučesnik u ubistvu mog Dženana, sada tuži mene za klevetu. Alisa je saučesnik, ona će uskoro odgovarati, glumila je amneziju. Amnezije nema, nije je ni imala. Vidimo da je tata u zatvoru, a što bi bio tata, a Alisa bila rame uz rame s Dženanom”, kaže Memić za Source.ba.

Tvrdi da ga cijela ova priča oko njene tužbe izuzetno ljuti u situaciji kada se godinama bori da dobije pravdu zbog ubistva svog sina Dženana.

“Ljuti me puno, ne mogu da radim svoje redovne poslove, jer sam privatnik. Mimo svega, nikad neću shvatiti kakva je to osoba, kakav je to nečovjek i neljudsko biće da može da krije ubice. Ko je pogriješio, neka odgovara, ja sam spreman da odgovaram, ako sam pogriješio za Alisu što sam rekao da se bavila prostitucijom. Vidjet ćemo šta će biti. Pošto kupio, ja to i prodao, imam i svjedoke. Imam šta reći na sudu, ne bojim se”, ističe Memić.

Tvrdi na kraju da će se pojaviti na suđenju, ali da i on ima svoje dokaze koje će iznijeti pred sudom.

“Svakako ću se pojaviti pred sudom. Imam dokaze šta mi je Dženan rekao i reći ću to tamo. Ali, nikada neću shvatiti kakav je to ljudski mozak. Ali, eto, ja joj samo mogu reći: Alisa, uskoro i ti ideš. Sad spavaj u tenama. Ili u japankama, pošto će joj šnjure uzeti na vratima”, kaže Muriz Memić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...