NOVI OBRAČUN U NARODNOJ SKUPŠTINI RS-a: Dodik potpuno izgubio kontrolu i POČEO URLATI NA STANIĆA, spominjao Karadžića i Mladića (VIDEO)

Tokom svog govora u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Milorad Dodik ponovo je vrijeđao poslanika opozicije Miladina Stanića.

  • Mini market

  • 11. Maj 2021  11. Maj 2021

  • 2

Nazivajući ga pogrdnim imenima, Dodik je ponovo iznio teške optužbe na račun ovog opozicionog poslanika.

“Ti nemaš pojma šta je režim”, kazao je Dodik tokom svog govora prepunog uvreda na račun Stanića.

“Što nisi pomogao sinu Radovana Karadžića? Što mu nisi kupio veći i bolji kamion? Što nisi ti svjedočio u korist Radovana Karadžića? Nikakav Ronhill nije postojao, lažeš. Izmišljate kao što izmišljate za mog sina. Ne možeš me ni povrijediti”, naveo je Dodik.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...