OVO JE STRAŠNO, POGLEDAJTE DRAMATIČNI SNIMAK IZ GAZE: Novinarka "Al Jazeerae" umalo stradala dok je imala uključenje uživo kada je raketirana zgrada nedaleko od nje (VIDEO)

Na snimku se vidi kako novinarka pokušava da ostane pribrana dok se u blizini čuju detonacije.

  • Svijet

  • 13. Maj 2021  13. Maj 2021

  • 0

Novinarka "Al Jazzere" umalo je stradala izvještavajući iz Gaze. Jumna Al Sayed stajala je na krovu zgrade u Gazi i imala uključenje uživo kada je raketirana zgrada nedaleko od nje.

Na snimku se vidi kako novinarka pokušava da ostane pribrana dok se u blizini čuju detonacije. U sljedećem trenutku, Jumna počinje da doziva Boga i priča kako mora da se skloni i  potom nestaje iz kadra.

Iako ugrožena, novinarka je ležeći na tlu nastavila da izvještava, a u sljedećem momentu snimatelj okreće kameru i vidi se kako zgrada u plamenu kreće da se urušava kraj njih. Prema navodima Jumne, srušena je zgrada od 14 spratova u kojoj su brojni mediji imali svoje kancelarije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...