IZ PLAVOG TABORA: Željo bez Sliškovića do kraja sezone

Prije utakmice protiv Veleža u Mostaru, iz Želje je stigla informacija da Slišković neće sjediti na klupi Želje zbog porodičnih problema.

  • Sport

  • 17. Maj 2021  17. Maj 2021

  • 2

Blaž Slišković u posljednje dvije utakmice nije sjedio na klupi Željezničara, a "Plave" neće voditi ni u posljednja dva kola.

Popularni Baka imenovan je za trenera Želje poslije rastanka s Amarom Osimom. Na klupi je bio četiri puta, a tim je pod njegovom komandnom palicom zabilježio tri poraza i remi.

Prije utakmice protiv Veleža u Mostaru, iz Želje je stigla informacija da Slišković neće sjediti na klupi Želje zbog porodičnih problema. Baka potom nije bio s ekipom ni u duelu s Borcem, piše "Faktor".

Tokom dana očekuje se zvanična informacija iz Željezničara o statusu trenera koji ima ugovor do kraja juna ove godine, prenosi Hayat.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...