"KAŽU, BIO SOLIDAN KONDUKTER PRIJE RATA…": Dragan Mektić brutalno osramotio Dodikovog potrčka

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić aktivan je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 19. Maj 2021  19. Maj 2021

  • 0

Tako je Mektić na Twitteru komentirao izjave bivšeg opozicionara Mirka Okolića i njegove pokušaje da odbrani Milorada Dodika.

"Kako je kondukter zaustavio NATO. On zaustavio neke vežbe, kažu, bio solidan kondukter u autobusima 'Dobojprevoza' prije rata“, poručio je Mektić

Mektićeva reakcija uslijedila je nakon izjave člana Predsjedništva PDP-a Milanka Mihajilice koji je kazao: „Tužno je gledati nekadašnjeg opozicionara Mirka Okolića kako neuspješno igra ulogu Dodikovog portparola i priča o njegovom patriotizmu, a sjećati se kako ga je taj isti Dodik, zajedno s bošnjačkim strankama, smjenjivao sa mjesta zamjenika ministra u Savjetu ministara BiH dok je bio kadar SDS-a." 

Mihajilica dodaje: "Okolićev patriota Dodik se tada smješkao slušajući sarajevske političare kako govore da je on manje zlo od stranke kojoj je Okolić tada pripadao, jer nije učestvovao u ratu.“

Mihajilica kaže da, koliko god Okolić pokušavao da odbrani svog sadašnjeg šefa, ipak mu to ne polazi za rukom: 

"Priča kako su on i Dodik, za razliku od Mladena Ivanića, zaustavili neke vježbe. Dok on to priča, upravo sada američki vojnici pod punom opremom vježbaju na Manjači. Šta su zaustavili? Ništa. Doveli su američku vojsku, nastavili NATO put koji je SNSD počeo prije više od deset godina i šalju godišnje nacionalne programe za pristup NATO-u. Okolić je pokazao da je, poput svog gazde, samo još jedna najobičnija varalica", kaže Mihajilica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...